torsdag 14 januari 2010

Robin skadad...

Ajajaj, vet inte om det kan bli så mycket sämre. Risig uppladdning rent matchmässigt och nu dessutom problem med armen igen. Tänker dock inte måla fan på väggen innan vi vet mer. Robin säger själv att han satsar på att spela nästa vecka och sedan hoppas på att det håller. Vi börjar där.

Roligare då att prata om Sofia Arvidsson som betvingade Domachowska inatt med 7-5 i avgörande. Hon skrev själv på facebook att hon grisade till sig matchen. Skit samma säger jag, nu räknas bara vinster. Tror att den vinsten kan bli riktigt värdefull. Nu gäller det bara att att inte slappna av för att nästa motståndare ser lite enklare ut. Två vinster till är fullt möjligt, och väntar huvudtävling och då tror jag faktiskt att Sofia blir farlig för dom flesta. Då har hon för första gången på rätt lång tid ingenting att förlora och borde kunna spela som hon gjorde innan förra året. Och då är hon grym. Men först skall hon dit som sagt.

***

Julle Demburg var precis förbi och lämnade Catella-bussen innan avfärd senare idag till Australien tillsammans med Berta. Han rapporterade att Robin Olin har kvalat in i den stora juniortävlingen innan aussie open och därmed är två svenskar klara för huvud då Tobias Blomgren går in direkt.

***

Ett kärt återseende på banan i morse. Ekersund och jag på bana 15. Skön träff, ingen vidare tennis dock. Ekersund tog dom tre första elvorna, jag dom två sista, men jag undrar om han inte bjöd på lite väl mycket mot slutet. Han har ett gott hjärta den där Ekersund.

Vi drömmer för övrigt om Team Parkett Cup i Danderyd senare i vår. Får se hur det blir med den saken.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar