måndag 4 januari 2010

Nytt år, nya möjligheter

Har av rätt naturliga skäl varit lite frånvarande här under ledigheten. Antar att töserna som modebloggar för tusentals läsare sällan är frånvarande. Men det är liksom lite skillnad, den här bloggen är ju inte min privata utan förbundets, och då kan man väl få följa den vanliga arbetsnormen, eller? Hängde ni med på det resonemanget..? Skit samma. Jag kommer aldrig att ha möjlighet att skriva flera inlägg per dag oavsett dag. Hoppas att ni hittar hit ändå.

Säsongen är igång, underbart. Tuff start för Sofia dock som åkte ut redan i kvalets första omgång mot Julia Schruff efter en tuff tresetare. Nya tag Sofia, du är på gång.

Annars har det varit spännande att följa resultaten i SALK Open. Vem hade Susanne Celik som vinnare i flickornas 16-årsklass? Blir spännande att följa hennes framfart under året. Och vem hade Emma Ek från Båstad till final i flickornas 14-årsklass? Och vem hade Filip Bergevi som segrare i pojkarnas 16-årsklass? Har sett honom tidigare i Catella Masters och varit imponerad av hans spel, men tydligen har inte resultaten kommit. Förrän nu. Självaste Morgan Johansson fick ge sig i semifinalen. Morgan som gjort rent hus i sin klass dom senaste åren får med andra ord se upp nu. Men svensk tennis är att gratulera. Ju fler som utmanar, ju större är möjligheterna för svenska framgångar.

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar